Kausikortti

TUE PAIKALLISTA – HANKI WARKIS-KAUSIKORTTI VAIN 30 EUROLLA!

Koronavirus aiheuttaa edelleen epätietoisuutta tulevasta, mutta siitäkin huolimatta joukkue marssii eteenpäin ja valmistautuu täysillä kauteen 2021-2022. Poikkeustilanteesta johtuen monet suomalaiset urheiluseurat – myös me – ovat joutuneet haastavaan tilanteeseen taloudellisesti.

Tästä johtuen käynnistämme viime kaudelta tutun kausikorttihaastetyyppisen kampanjan, jossa Warkis-kausikorttia myydään 30 euron hintaan. Poikkeuksena edelliseen kampanjaan emme aseta mitään vähimmäismäärää kampanjan toteutumiselle, mutta tavoitteeksi asetamme kuitenkin päihittää edellisten vuosien korttien määrät. Kausikortin ostaminen on loistava tapa auttaa meitä, sillä tarvitsemme kaiken mahdollisen tukenne!

Huippuedullisella kausikortilla näet joukkueen kaikki harjoitus- ja Suomen Cupin-ottelut sekä runkosarjan kotipelit, ja näiden päälle saat vielä tuntuvia myöhemmin ilmoitettuja etuja Warkiksen yhteistyökumppaneilta. Kausikorttien myynti alkaa tänään 19.7. ja päättyy 15.9.2021. Varaa siis omasi, kutsu ystäväsi mukaan ja laita sana kiertämään.

Viedään yhdessä varkautelaista urheilukulttuuria eteenpäin!

Kuinka voin varata kausikortteja?

 

  • Tästä linkistä
  • Sähköpostitse: warkis.edustus@gmail.com
  • Tekstiviestillä / whatsappi viestillä numerosta: 040 124 1911
  • Warkiksen toimistolta toimiston aukiolo aikojen puitteissa, Tarkista aukiolo ajat täältä
    Viesteillä tehtäviin varauksiin kirjoita nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sekä lunastettavien korttien määrä
Kausikortti toimii myös etukorttina. Mitä etuja sillä saa?

TULOSSA

 

Onko sinulla kysymyksiä kausikortti kamppanjasta?

- Lue UKK tästä.
- laita kysymyksesi sähköpostilla osoiteeseen warkis.edustus(at)gmail.com

 

Kampanjan varausehdot:

- Tutustu varausehtoihin tästä.