varausehdot

Palaa takaisin kausarihaaste sivulle tästä

 

Nämä ovat Warkis-edustusjoukkueen kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) varausehdot.
Osapuolina ovat Warkis Varkaus Ry:n edustusjoukkue (myöhemmin Warkis-edustusjoukkue)
sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

 

1. Kampanjaan osallistuminen
Asiakkaan tulee osallistua kampanjaan täyttämällä verkkosivuilla
varauslomake tai lähettämällä varausviesti joko sähköpostitse warkis.edustus(at)gmail.com tai tekstiviestitse puh. 040 124 1911 tai tekemällä varaus Warkis Varkaus Ry:n toimistolla.
Asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja. kausikorttien määrällä ei
ole rajoitusta asiakasta kohden.

 

2. Kampanja-aika
Kampanja käynnistyy 1.6.2020 ja päättyy 30.7.2020. Warkis-edustusjoukkueella on oikeus muuttaa päättymisaikaa.

 

3. Kampanjaan sitoutuminen
Asiakas on sitoutunut ostamaan varaamansa kausikortti hintaan 20€/kortti. 

4. Kausikortin maksaminen ja hyväksytyt maksuvälineet
Asiakkaalle lähetetään tarvittavat maksutiedot sähköpostitse tai tekstiviestillä varauksen jälkeen. Maksuvälineinä toimivat lasku sähköpostitse tai käteinen korttia noudettaessa

 

5. Kausikortin toimitus
Kausikortit voi noutaa nimeä vastaan Warkis-edustusjoukkueen erikseen ilmoittamasta noutopaikasta sekä kauden ensimmäisen kotiottelun lipunmyynnistä. Noutoajat ilmoitetaan myöhemmin  joukkueen verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse tai tekstiviestitse asiakkaan osallistumisen yhteydessä antamaan yhteystietoon.

 

6. Kausikortin voimassaolo
Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Warkis-edustusjoukkueen harjoitusotteluissa ja  runkosarjan kotiotteluissa (pl. teema-ottelut joista ilmoitetaan erikseen). Mahdolliset Suomen Cupin lohkovaiheen ottelut eivät sisälly korttiin. Kausikortti on voimassa Warkis edustusjoukkueen runkosarjan kotiotteluissa kaudella 2020.

 

7. Koronaviruksen vaikutus kausikortti kampanjaan
Mikäli Koronavirustilanteesta johtuen jääkiekkokautta 2020-2021 ei pelata tai se keskeytetään pysyvästi vuoden 2020 puolella, on kausikortin ostaneella mahdollisuus hakea rahojen palautusta. Sen sijaan mikäli kausi keskeytetään vuoden 2021 puolella, kausikortin ostaneella ei ole mahdollisuutta hakea rahojen palautusta. Kausikortin Ostaneella ei myöskään silloin ole mahdollisuutta hakea rahojen palautusta, kun kausi pelataan, mutta kaikkia kortin ostaneita ei voida laskea otteluun kokoontumisrajoituksista johtuen.

 

8. Yhteystietojen luovuttaminen
Asiakkaiden yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakkaille jaetaan sähköpostitse tietoa Warkis-edustusjoukkueen ottelutapahtumiin ja kausikortteihin liittyvissä asioissa.