Warkis - LL-89

28.02.2018 19:00:00

2 - 4

Warkis - LL-89

Luode Areena, Varkaus

WARKIKSELLE TAPPIO ENSIMMÄISESSÄ VÄLIERÄSSÄ!

Lapinlahden LL-89 otti ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan kaatamalla Warkiksen keskiviikko-iltana Kämärillä lukemin 2-4.

Ottelussa selvästi niskan päällä olleet vierailijat karkasivat kahdessa ensimmäisessä erässä jo kolmen maalin johtoon, jota Warkis ei pystynyt enää kolmannessa erässä kovasta yrityksestä huolimatta kuromaan kiinni.

Vauhdikkaassa ottelussa vierailija-LL-89 pystyi luomaan selvästi Warkista enemmän maalipaikkoja, mutta myös Warkiksella oli omat huippupaikkansa, kuten yksi epäonnistunut rangaistuslaukaus.

Warkiksen maaleista ottelussa vastasivat Tommi Kärkkäinen ja Joonas Miettinen. Warkis-maalissa Santeri Valtonen piti ajoittain joukkuetta lähes yksinään pystyssä, ja miehelle kirjattiinkin lopulta huimat 38 torjuntaa.

Tapahtumarikasta välierää Kämärille oli saapunut katsomaan kauden ennätysyleisö, jota oli paikalla yhteensä 372 silmäparia.

 Välieräsarjan toinen ottelu pelataan lauantaina Lapinlahdella klo 17:00 ja mahdollinen kolmas ja ratkaiseva ottelu sunnuntaina klo 16:00 Kämärillä.