ANTTI LYYTINEN JATKAA WARKIS-PUOLUSTUKSESSA!

13.08.2017 00:00:00

ANTTI LYYTINEN JATKAA WARKIS-PUOLUSTUKSESSA!

 

Warkis on solminut ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen puolustaja Antti Lyytisen kanssa. Sopimus on Warkikselle eritäin mieluisa, sillä Lyytinen on kuulunut viime vuodet joukkueen runkopelaajiin. Lyytinen on Warkiksen oma kasvatti, joka on tehnyt pelaamissaan 76 runkosarjaottelussa puolustajalle kovat tehot 36 + 57 = 93. Loistavana luistelijana tunnettu Lyytinen on pelitaitava ja vahva kentän molemmissa päissä sekä omaa tämän lisäksi painavan laukauksen.

Lyytinen valotti sopimuksen syntyyn vaikuttavia tekijöitä seuraavasti:

-Leskisen (Aleksin) kanssa tehtiin viime kauden jälkeen suullinen sopimus, että jos toinen jatkaa niin toisenkin on jatkettava. Allu sorvasi sopimuksen jo aiemmin, joten vaihtoehtoja minulle ei jäänyt. No ei vaineskaan. Hyvät fiilikset on sopimuksesta ja on mukava jatkaa, kun joukkueen runko pysyy samana ja tutut kaverit mukana. Valmentaja Immonen tuo lisää potkua koko porukkaan ja nosti henkilökohtaista motivaatiotani runsaasti.

Odotukset tulevasta kaudesta ovat Lyytisen puheissa korkealla, mutta kaksi viikkoa sitten alkanut jääharjoittelu tuntuu aiheuttavan aikatauluongelmia urheilullisen miehen muiden harrastusten kanssa.

 

-Odotukset menestyä joukkueena on kovat. Tässä joukkueessa on potentiaalia ja meillä on hyvä ja iskukykyinen joukkue tähän sarjaan. Uskon myös, että Immonen saa meistä varmasti kaiken irti. Odottavaisin tunnelmin siis kohti talvea lähdetään ja toivotaan, että pysyn terveenä ja sitä kautta auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon.

-Jääharjoittelu alkaa aikaisin elokuun alussa, kun kesäkelit on parhaimmillaan. Tennis- ja beachvolleykausi on pahasti kesken, joten rehellisesti sanottuna jäälle meno oli näin aikaisin hankalaa. Alun jälkeen into on alkanut pikkuhiljaa löytyä. Mukava nähdä joukkuekavereita ja alkaa rakentamaan tulevaa kautta yhdessä.