Warkis hyökkäykseen näköä ja kokoa!

05.08.2017 09:00:00

Warkis on tehnyt pelaajasopimukset viime kaudellakin joukkueessa pelanneiden Tommi Kärkkäisen ja Aleksi Leskisen kanssa. Molemmat pelaajat ovat isokokoisia keskushyökkääjiä, joilta löytyy paljon kiekollista taitoa. Lähes 190 senttimetrin pituiseen varteen kasvaneet sentterit ovat pelitaidoiltaan monipuolisia ja pystyvät pelaamaan vahvasti jokaisella kentän osa-alueella. Molempien sopimukset ovat vuoden mittaiset.

Warkis-kasvatti Kärkkäiselle (27 v.) tuleva kausi on joukkueessa järjestyksessään kuudes. Viime kaudella työ- ja siviilikiireiden takia Kärkkäiselle kertyi vain 15 runkosarjaottelua, joissa hän keräsi tehot 8 + 16.  Tuoretta sopimusta Kärkkäinen kommentoi seuraavasti:

- Fiilikset on tällä hetkellä huipussaan. Kiva nähdä jätkiä taas ja pienen huilin jälkeen taas jaksaa kuunnella vanhat jerryt uudestaan. Uskon tuovani joukkueen tekemiseen rauhallisuutta sekä pystyväni auttamaan iloisen ja kannustavan ilmapiirin rakentamisessa.

Leskiselle (26 v.) tuleva kausi on joukkueessa kolmas. Viime kaudella loisto-otteita esittänyt Leskinen teki henkilökohtaisen piste-ennätyksensä iskemällä 24:ssä runkosarjaottelussa tehot 12 + 24. Sopimuksen synnyttyä Leskisen kommentit olivat seuraavat:

- Tällä hetkellä on loistavat fiilikset. Warkiksessa jatkaminen oli luonnollinen vaihtoehto, kun toistaiseksi opiskelut ja työt vielä Kuopiossa jatkuvat. Joukkueessa on tällä hetkellä hyvä pöhinä ja tekemisen meininki, joten innolla odotan tulevaa kautta. Hienoa on myös se, että viime kauden runko säilyy suurimmaksi osaksi samana. Pukukopin vieruskaveriani ja hyvää ystävääni Tuomo Korhosta käy tietysti hieman sääliksi, sillä hän on joutunut kestämään paljon ja joutuu jatkossakin kestämään.

Kysyttäessä Leskiseltä hänen omia vahvuuksiaan ja mitä hän tuo joukkueeseen vastasi mies seuraavasti:

- Pyrin tuomaan joukkueeseen monipuolista kahden suunnan pelaamista ja tehokkuutta hyökkäyspäässä. Mulla on myös tosi hyviä juttuja pukukoppiin, joista olen saanut ihan yleisestikin tunnustusta pelikavereiltani Aatu Qvistiltä, Panu Lipsaselta ja Tuomo Korhoselta.

 

Warkis tulee julkaisemaan uusia pelaajasopimuksia jälleen ensi viikolla.