KAUSARIHAASTE JATKUU 31.7. ASTI!

30.06.2018 00:00:00

KAUSARIHAASTE JATKUU 31.7. ASTI!

Warkiksen kaudelle 2018-2019 järjestämän Kausarihaaste-kampanjan alkuperäinen päätöspäivä on huomenna. Kampanjalle asetettu 400 kortin ennakkovaraustavoite ei vielä ole täyttynyt, sillä tällä hetkellä varauksia on tehty noin 250 kappaletta.

Warkis haluaakin antaa tavoitteen täyttymiselle lisäaikaa ja jatkaa Kausarihaasteen kampanja-aikaa heinäkuun loppuun asti.

Warkis-kausikortilla pääset nauttimaan monista yhteistyökumppaneidemme tarjoamista eduista.

Mukana kausikortissa tällä hetkellä ovat seuraavat yritykset: Kunnonsali, Rosso Varkaus, McDonald's Varkaus, Kenkä&Kesport Kovanen, Nute Training ja Harris's food factory. Yritysten tarjoamiin etuihin voit tutustua osoitteessa http://www.warkisedustus.fi/kausarihaaste

Jo mukana olevien yhteistyökumppaneiden lisäksi kausikorttiin etsitään jatkuvasti lisää yrityksiä, joten kortin tarjoamat rahanarvoiset edut sen kun paranevat.

Kausarihaasteen kausikortit eivät ole nimettyjä tai yksilöityjä ja kausikortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn Warkiksen kauden 2018-2019 harjoitusotteluihin sekä runkosarjan kotiotteluihin (pl. mahdollisest erikois ottelutapahtumat sekä Suomen Cupin lohkovaiheen ottelut).

KUINKA VOIT VARATA KAUSIKORTTEJA?

- Varauslomakkeella, osoitteesta http://warkisedustus.fi/kausarihaaste

- Sähköpostitse osoitteesta warkis.edustus(at)gmail.com

- Tekstiviestitse numerosta 040 124 1911

Kirjoita sähköposti- ja tekstiviesti varauksiin ainakin nimesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, kausikorttien määrä ja maksutapa ( lasku sähköpostiin tai käteinen noudettaessa.)