KUNNONSALISTA WARKIKSEN YHTEISTYÖKUMPPANI!

25.06.2017 00:00:00

Kunnonsalista Warkiksen yhteistyökumppani! 

Liikuntakeskus Kunnonsali ja Warkis ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tarkoituksena on vahvistaa ja tukea molempien toimintaa ja sen tavoitteita.

 

Liikuntakeskus Kunnonsali on Varkaudessa ja Kuopiossa toimiva laadukkaita liikuntapalveluja tarjoava hyvänolonkeskus sekä miehille että naisille. Kunnonsalilla asiakkaalla on käytössään laaja valikoimia palveluita moneen eri tarpeeseen ja tietysti parasta A-ryhmää oleva ammattitaitoinen henkilökunta.

 

Kunnonsalilta löydät mm. seuraavat palvelut: auki 24/7, kuntosali, ryhmäliikunta, personal trainer, fysioterapia, hieronta, solarium, sauna ja vekaraparkki.

 

Liikuntakeskus Kunnonsalin Varkauden keskusvastaava Petri Hervanto kommentoi yhteistyösopimusta seuraavasti:

- Näemme yhteistyösopimuksen selkeänä hyötynä Kunnonsalille. Sopimuksen myötä saamme positiivista ja nuorekasta näkyvyyttä Kunnonsalille, joka haluaa olla mukana tuottamassa pelaajille
lajiominaisuuksia kehittäviä treenejä. Meillä treenatessaan pelaajat
toimivat varmasti myös hyvänä esimerkkinä etenkin nuorille monipuolisen
saliharjoittelun toteuttamisessa.

- Yhteistyön myötä odotamme Kunnonsalille rentoa ja hauskaa meininkiä vaikkapa pelaajien ja
muiden asiakkaiden yhteisten treenien merkeissä sekä yhteisiä tapahtumia. Joukkueelle toivomme menestystä, jotta seuran laadukas juniorityö jatkuisi ja samalla koko kaupungin nouseva positiivinen vire pysyy ja paranee entisestään.

 

Kysyttäessä tullaanko keskusvastaava näkemään tulevan kauden aikana myös Warkiksen matseissa, vastasi Hervanto seuravasti:

 

- Ilman muuta on itsekin lähdettävä katsomaan matseja ja samoin haastetaan muut mukaan kannustamaan oman kaupungin joukkuetta kohti seuraavaa sarjatasoa!

 

Myös Warkis-valmentaja Antti Immonen on erittäin tyytyväinen yhteistyösopimukseen. Hän kommentoi Kunnonsalin tarjoamia mahdollisuuksia seuraavasti:- Tämä sopimus antaa hienon lisämahdollisuuden muun muassa oheisharjoiteluun. Sopimus on myös iso juttu pelaajille, jotka voivat omalla ajallaan käydä harjoittelemassa loistavissa olosuhteissa. Sopimus on yksi tärkeimpiä palasia, kun mietitään tulevaisuutta ja koko joukkueen urheilullisuutta.

Kysyttäessä aikooko valmentaja Immonen hyödyntää Kunnonsalin palveluja tulevan kauden aikana, Immonen vastasi:

 

- Kyllä, oma jaksaminen on tärkeää ja tässä on erinomainen mahdollisuus huolehtia omasta kunnosta.

 

Liikuntakeskus Kunnonsalin löydät Varkaudesta Päiviönsaaresta osoitteesta Ahlströminkatu 23 ja Kuopiosta Viihdekeskus IsoCeestä Ajurinkatu 16:sta.

 

 

Kunnonsalin iskulausetta myötäillen: Together we are strong!