Matti Tiihonen Warkiksen päävalmentajaksi

04.06.2024 00:00:00

Warkis on tehnyt 1+1 vuotiset sopimukset ensi kauden valmennuskaksikon kanssa.

Päävalmentajaksi Warkikseen saapuu pitkän linjan kiekkomies, Kuopiosta kotoisin oleva Matti Tiihonen (43v.) ja hänen apunaan jatkaa Jarkko Juutilainen (46v.).

Tiihosen on pelaajaurallaan ollut muunmuassa nostamassa KalPaa Mestiksestä Liigaan sekä edustanut myös usean kauden ajan SaPkoa Mestiksessä, toimien siellä myös joukkueen kapteenina. 

Aktiivi pelaajauran jälkeen, ja II-divari vuosien aikana, hän on toiminut päävalmentaja SapKon U-18 joukkueessa sekä IPK:n U-20 joukkueessa, mutta edelliset vuoden hän on ollut työ- ja perhe kiireiden vuoksi sivusta valmennus hommista.

 

Warkiksen GM Joonas Turusen kommentit uudesta valmentajasta:

 

"Meille oli selkeä asia, että edellisen kauden jälkeen halusimme uudistaa joukkueen valmennusta ja tuoda koko organisaatioon uutta virtaa ulkopuolelta tulevan valmentajan muodossa. Oikeastaan siitä asti, kun saimme Matin kanssa keskustelu yhteyden auki, ei meillä ollut muuta vaihtoehtoa kuin päästä sopimukseen hänen kanssaan. Koimme että Matin näkemys ja kokemus jääkiekosta on juuri sitä mitä tarvitsemme, että saamme ulos mitattua kaiken potentiaalin joukkueesta"

 

Päävalmentajan mietteistä voit lukea lisää Warkauden Lehdestä.