KAUSIKORTIN MYYNTI JATKUU – ENSIMMÄISTEN YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN EDUT JULKI!

03.08.2020 00:00:00


Warkiksen kausikortin myyntiä on päätetty jatkaa 10.9. pelattavaan Hokki-SaPKo-Mestisotteluun asti.
Vain 20 euroa maksavalla kausikortilla näet joukkueen kaikki harjoitus- (3 ottelua) sekä runkosarjan (12) kotiottelut, ja näiden päälle saat vielä tuntuvia etuja Warkiksen yhteistyökumppaneilta (kts. edut alempana). Lisäksi kausikortilla saat yhden euron alennuksen Mestis-ottelun pääsylipusta.
Kausikortin ostaminen on loistava tapa auttaa meitä, sillä tarvitsemme kaiken mahdollisen tukenne!


Varaa siis omasi, kutsu ystäväsi mukaan ja laita sana kiertämään. Viedään yhdessä varkautelaista urheilukulttuuria eteenpäin!


Kortin edut:


Neste K Warkaudenportti: -10% alennus À la Carten ja Kotipizzan annoksista.
Harris Food Factory : -10% alennus Harri's Food Factoryn street food-vaunun ruoka-annoksista.


Oman korttisi voit varata osoitteesta: http://www.warkisedustus.fi/kausarihaaste tai sähköpostilla osoitteesta warkis.edustus@gmail.com. Varauksen voit tehdä myös tekstiviestillä/Whatsappilla puhelinnumerosta ‪040 124 1911‬.


HUOM! Kausikortit ovat noudettavissa tulevan viikon loppupuolella Warkiksen toimistolta ennen ensimmäistä harjoitusottelua ja lippukassasta otteluiden aikana. Olemme alkuviikosta yhteydessä kaikkiin jo aiemmin kortin varanneisiin. Teknisten ongelmien takia varausten vahvistusviestit eivät ole lähteneet liikenteeseen meidän järjestelmistä. Pahoittelemme epätietoisuutta. Jos et ole keskiviikkoon mennessä saanut vahvistusta varauksesta, olisitko ystävällisesti yhteydessä ylläolevien yhteystietojen kautta meihin.

myyntijatkuu.jpg