TUE PAIKALLISTA – HANKI WARKIS-KAUSIKORTTI VAIN 20 EUROLLA!

01.06.2020 00:00:00

Koronavirus aiheuttaa edelleen epätietoisuutta tulevasta, mutta siitäkin huolimatta joukkue marssii eteenpäin ja valmistautuu täysillä kauteen 2020-2021. Poikkeustilanteesta johtuen monet suomalaiset urheiluseurat – myös me – ovat joutuneet haastavaan tilanteeseen taloudellisesti.

Tästä johtuen käynnistämme toissakaudelta tutun kausikorttihaastetyyppisen kampanjan, jossa Warkis-kausikorttia myydään 20 euron hintaan. Poikkeuksena edelliseen kampanjaan emme aseta mitään vähimmäismäärää kampanjan toteutumiselle, mutta tavoitteeksi asetamme kuitenkin päihittää edellisen kampanjan 335 myytyä korttia. Kausikortin ostaminen on loistava tapa auttaa meitä, sillä tarvitsemme kaiken mahdollisen tukenne! 

Huippuedullisella kausikortilla näet joukkueen kaikki harjoitus- ja Suomen Cupin-ottelut sekä runkosarjan kotipelit, ja näiden päälle saat vielä tuntuvia myöhemmin ilmoitettuja etuja Warkiksen yhteistyökumppaneilta.

Kausikorttien myynti alkaa tänään 1.6. ja päättyy 31.7.2020. Varaa siis omasi, kutsu ystäväsi mukaan ja laita sana kiertämään. Viedään yhdessä varkautelaista urheilukulttuuria eteenpäin!

Oman korttisi voit varata osoitteesta: TÄSTÄ tai sähköpostilla osoitteesta warkis.edustus@gmail.com. Varauksen voit tehdä myös tekstiviestillä/Whatsappilla puhelinnumerosta 040 124 1911.

Lue lisää kausikorttikamppanjasta täältä.

#tuepaikallista #warkis warkisedustus #varkaus #kausikortti