KOLEHMAINEN JATKAA – HOLOPAINEN MESTIKSESTÄ JOUKKUEEN TAKALINJOILLE

16.05.2020 07:40:00

Joukkue on tehnyt sopimukset tehohyökkääjä Joona Kolehmaisen ja SapKosta palaavan puolustaja Niklas Holopaisen kanssa.

Kolehmainen, 23, on kuulunut joukkueen terävimpiin syömähampaisiin jo kaudesta 2015-2016 lähtien. Viime kaudella Kolehmaisen kausi päättyi harmittavasti loukkaantumiseen jo joulukuussa. Ennen loukkaantumistaan tehohyökkääjä ennätti iskeä 14 ottelussa 23 (11 + 12) tehopistettä. Varakapteenin virkaa viime kaudella hoitanut Kolehmainen on tehnyt uransa aikana tehopisteitä lähes liukuhihnalta, sillä niitä on kertynyt 74 ottelussa peräti 119 (43 + 76).

Holopainen, 21, on Warkiksen oma kasvatti ja tekee paluun Varkauteen Savonlinnan SapKosta, jossa mies kiekkoili edelliset kolme kautta. Savonlinnassa ensimmäiset kaksi kautta kului pääasiassa seuran A-nuorissa, mutta viime kaudella kookas puolustaja kuului jo SapKon Mestis-joukkueeseen. Mennyt kausi oli kuitenkin rikkonainen, sillä aikaisessa vaiheessa kautta tulleen loukkaantumisen seurauksena otteluita Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kertyi lopulta vain kuusi kappaletta. Vähäisestä ottelumäärästä huolimatta, ennätti pelimies iskeä uran ensimmäisen Mestis-maalikin, kun kiekko löysi verkon perukoille viime lokakuussa Ketterää vastaan.

Joukkueen rakennus on tässä vaiheessa jo hyvällä mallilla, kun sopimuksia on kirjoitettuna yhteensä 15 kappaletta. Nykysopimuksista huomioitavaa on omien kasvattien korkea määrä, kun tämän hetken pelaajista ainoastaan kolme on saanut kiekko-oppinsa jossakin muualla. Pelipaikoittain maalivahtiosasto näyttää tällä hetkellä vielä tyhjältä, mutta sinnekin on tulossa nimiä tässä kevään/kesän aikana. Puolustus- ja hyökkäyspään osalta neuvotteluita on käyty niin viime kauden pelaajien kuin uusien kanssa.

Seuraavista sopimuksista tullaan tiedottamaan heti kun nimiä alkaa olemaan papereissa.

Warkiksen sopimuspelaajat kaudella ‪2020-2021‬‬‬‬

Puolustajat:

Konsta Lankinen

Pyry Pietinen

Santtu Turunen

Janne Korhonen

Joonas Liukkonen

Niklas Holopainen

 

Hyökkääjät:

Samu Montonen

Vili-Oskari Timonen

Joona Timonen

Vertti Soininen

Jesse Kiira

Joel-Sebastian Brask

Joni Kaverinen

Thomas Tarvainen

Joona Kolehmainen

 

PSX_20200516_065817.jpg