KAKSI JATKAJAA TAKALINJOILLE JA YKSI TULOKAS HYÖKKÄYKSEEN!

16.05.2020 07:35:00

Joukkue on tehnyt jatkosopimukset puolustajien Janne Korhosen ja Joonas Liukkosen kanssa. Lisäksi sopimuksen on kirjoittanut junioreista edustusjoukkueeseen nouseva nuori hyökkääjä Thomas Tarvainen.

Korhonen, 22, pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa niin aikuisten sarjoissa kuin Warkiksessakin. Kuopiosta kotoisin oleva puolustaja vakiinnutti heti paikkansa joukkueen puolustuksessa ja kirjautti 25 ottelussa 12 (3 + 9) tehopistettä.

Liukkonen, 21, on Warkiksen oma kasvatti, jolle mennyt kausi oli Korhosen tavoin ensimmäinen aikuisten sarjoissa. Joukkueen vakiokokoonpanoon murtautunut puolustaja merkkautti 21 ottelussa tehot 0 + 4.

Tarvainen, 17, pelasi viime kaudella pääasiassa Jukureiden ja Warkiksen U18-joukkueissa, mutta myös ensi esiintyminen edustusjoukkueessa nähtiin. Kauden loppupuolella kykyjään esittelemään päässyt Tarvainen teki kolmessa ottelussa tehot 1 + 2. Tarvainen jatkaa joukkueessa toisen polven warkislaisten listaa, sillä päävalmentajana toimiva isä Tommi, pelasi Warkiksessa vielä 2000-luvun alkupuolella.

Tällä viikolla on luvassa vielä kaksi mielenkiintoista sopimusta, joten olkaahan kuulolla.

Warkiksen sopimuspelaajat kaudella ‪2020-2021‬‬‬

Puolustajat:

Konsta Lankinen

Pyry Pietinen

Santtu Turunen

Janne Korhonen

Joonas Liukkonen

 

Hyökkääjät:

Samu Montonen

Vili-Oskari Timonen

Joona Timonen

Vertti Soininen

Jesse Kiira

Joel-Sebastian Brask

Joni Kaverinen

Thomas Tarvainen

PSX_20200514_183413.jpg