LL-89 - Warkis

02.02.2019 16:00:00

7 - 2

LL-89 - Warkis

Lapinlahden jäähalli, Lapinlahti

WARKIKSELLE TYLY TAPPIO LAPINLAHDELLA!

IMG-20190202-WA0000.jpg

Warkis kärsi lauantaina LL-89:n vieraana selvänumeroisen tappion lukemin 7–2 (2–0, 3–1, 2–1). Tappio oli Wariksen kannalta erittäin iso takaisku kamppailussa viimeisestä playoff-paikasta.

Ottelun tärkeydestä huolimatta Warkis ei näyttänyt olevan lainkaan valmis kamppailemaan ottelun voitosta. Warkis-valmentaja Antti Immonen kuvaili ottelun jälkeen, että joukkue nukkui kaksi ensimmäistä erää, jonka aikana kotijoukkue iski taululle tukevantuntuisen 5–1-johdon. Päätöserään Warkis hieman ryhdistäytyi, mutta siinä vaiheessa ottelu oli jo käytännössä ohi.

Murskatappiosta huolimatta Immonen ei sen pahemmin ruoskinut joukkojaan, vaan antoi tunnustusta vastustajalle voitosta. LL-89 pelasi kokonaisuudessaan ehjän ja järkevän ottelun juuri oikealla hetkellä. LL-89:n voiton oikea-aikasiuutta kuvaa myös se, että sen edellinen voitto sarjan jostakin muusta joukkueesta, kuin sarjajumbo IPK-Teamista, oli viime vuoden lokakuulta.

Tappion myötä Warkiksen mahdollisuudet päästä kevään playoffseihin hankaloituivat merkittävästi. Joukkueella on nyt reilusti kirittävää, sillä matkaa viimeistä playoff-paikkaa pitävään LL-89:än on kuusi pistettä. Warkiksen pieneksi eduksi, on joukkueella yksi ottelu lapinlahtelaisia enemmän jäljellä. Käytännössä Warkikselle ei siis saisi juurikaan tulla pistemenetyksiä Karjalan Koplaa, IPK-Teamia, SuKiKa:a ja PEPO:a vastaan käytävissä viimesissä otteluissa. LL-89:n runkosarjan loppuohjelmassa ovat ottelut IPK-Teamia, Karjalan Koplaa ja SuKiKa:a vastaan.

Warkiksen ottelut jatkuvat ensi viikolla, kun joukkue kohtaa Kisapuiston ulkojääottelussa Karjalan Koplan. Tuossa ottelussa Warkiksen on todellakin näytettävä kulmahammasta ja tasoitettava puntit, sillä viikko sitten Joensuun ulkojääottelussa sarjakärki-Kopla oli niukasti 5–4 parempi. Ottelua varten Kisapuistoon on rakentumassa huikeat olosuhteet, joka tekee koko tapahtumasta ainutkertaisen ja hienon elämyksen niin pelaajille kuin katsojillekin.

Warkis-tilastot:

4-1 Pyry Pietinen (Jere Savolainen, Joonas Miettinen) YV

6-2 Henri Vierimaa (Waltteri Hannukainen, Joonas Miettinen) Maalivahtien torjunnat:

Warkis, Roni Sairanen: 18 + 17 + 12 = 47 torj.

LL-89, Miska Ruotsalainen: 14 + 13 + 12 = 39 torj.