Warkis - IPK Team

24.11.2018 16:00:00

7 - 0

Warkis - IPK Team

Luode Areena, Varkaus

IMG-20181124-WA0001.jpg

WARKIS KAATOI SARJAJUMBON – JÄÄHYILY SEKOITTI PELIN!

Warkis kohtasi vuoden viimeisessä kotiottelussaan sarjajumbo-IPK-Teamin, jonka se lähetti kotimatkalle tyly 7–0 (2–0, 3–0, 2–0) -tappio niskassaan.

Warkis tuli otteluun viime viikon SuKiKa-kamppailun tapaan hyvällä vauhdilla halliten avauserää selvästi. Joukkueiden voimasuhteista erässä kertoivat taululla olleet kotijoukkueen 2–0-johtolukemat ja 20–9 kirjatut laukaukset. Erän maaleista vastasi kahdessa viime ottelussa hyvään maalintekovireeseen päässyt Vertti Soininen.

Toisen erän ensimmäinen puolikas oli kotijoukkueelta vielä varsin mallikasta pelaamista, ja se iskikin siinä jo ratkaisevat kolme lisämaalia IPK-Teamin verkkoon. Ylivoimalla syntyneistä 3–0- ja 4–0-maaleista vastasivat Tommi Kärkkäinen ja Jere Savolainen ja siirretyn rangaistuksen aikana tehdystä 5–0-maalista Joonas Miettinen. Tämän jälkeen Warkis kadotti otteensa pelistä ottamalla täysin tarpeettomasti jäähyjä selvästi heikompaa vastustajaa vastaan. Warkiksen onnena oli IPK-Teamin tehottomuus ylivoimapelissä ja Warkis-maalissa nollapelin pelanneen Valtteri Nousiaisen varmat otteet. Erän laukaukset kirjattiin Warkikselle 20–15

Kolmannessa erässä Warkisen jäähyily jatkui, ja sille kirjattiin siinä yhteensä neljäkymmentä minuuttia rangaistuksia, joista kolmekymmentä tuli käytöksestä. Jäähyilystä huolimatta nähtiin erässä vielä kaksi Warkis-maalia, joista ensimmäisen teki Joonas Miettinen ja toisen komean yksilösuorituksen päätteeksi Vili-Oskari Timonen. Erän laukaukset kirjattiin 6–10 IPK-Teamille.

Warkis-valmentaja Antti Immonen pyöritteli ottelun jälkeen syystäkin päätään, eikä joukkueelle sen suuremmin kehuja irronnut. Ainoastaan voitosta saadut kolme sarjapistettä ja maalivahti Nousiaisen varmat otteet lämmittivät kokeneen valmentajan mieltä.

Warkis pelaa vielä yhden ottelun tämän vuoden puolella, kun se kohtaa sarjakärki-Karjalan Koplan Joensuussa joulukuun puolivälissä. Nyt joukkueella on siis edessä jälleen pitkä ottelutauko, jonka aikana pelituntuman säilyttämiseen Warkis-valmennuksella on täysi työ edessään.

Warkis-tehopisteet:

Vertti Soininen 2 + 0

Joonas Miettinen 2 + 0

Jere Savolainen 1 + 2

Tommi Kärkkäinen 1 + 1

Vili-Osakari Timonen 1 + 0

Joona Kolehmainen 0 + 2

Joonas Toivanen 0 + 2

Henri Torpström 0 + 1

Toni Miettinen 0 + 1

Tuomas Rahunen 0 + 1

Henri Vierimaa 0 + 1

Konsta Lankinen 0 + 1

 

Maalivahtien torjunnat:

Warkis, Valtteri Nousiainen: 9 + 15 + 10 = 34 (100%)

IPK-Team, Jaani Schulman: 18 + 17 + 4 = 39 (84,78%)