Warkis - PEPO

27.10.2018 16:00:00

6 - 7 ja.

Warkis - PEPO

Luode Areena, Varkaus

WARKIKSELLE TAPPIO JATKOAJALLA

 

Warkis avasi kauden pistetilinsä, mutta Lappeenrannan PEPO vei isommat pisteet jatkoajan jälkeen lukemin 6–7 (1–2, 2–2, 3–2, 0–1).    

Alkukauden maalinteko-ongelmista kärsinyt Warkis sai lauantaina tehtyä useasti jääkiekko-ottelun voittamiseen riittävät kuusi maalia, mutta tämäkään ei auttanut, kun omissa soi yhden kerran enemmän. Tasaviisikoin pelatessa Warkis oli ottelussa vierailijaa hieman edellä, mutta erikoistilanteista tulleet maalit ratkaisivat ottelun. Oma alivoimapelaaminen toimi hyvin, mutta ylivoima takkusi pahemman kerran. Yksi tehty ylivoimamaali jäi pahasti kahden PEPO:lle lahjoitetun alivoimamaalin varjoon.

Pistetilin avautumisesta huolimatta ottelusta jäi karvas maku, sillä PEPO-ottelusta oli otettavissa paljon enemmänkin, mutta virheet ja omaa peliä sekoittaneet turhat jäähyt maksoivat tälläkin kertaa liikaa. Kahdessa viime ottelussa kasassa ollut hyökkäyskolmikko: Jere Savolainen – Joona Kolehmainen – Joonas Miettinen alkaa jo toimia, mutta otteluita voittaakseen, joukkueesta täytyy alkaa nousta muitakin ratkaisuihin pystyviä yhdistelmiä.

 

Warkis-tehot:

Jere Savolainen 3 + 0

Henri Vierimaa 1 + 1

Santtu Turunen 1 + 1

Konsta Lankinen 1 + 0

Joonas Miettinen 0 + 5

Joona Kolehmainen 0 + 3

Joonas Toivanen 0 + 1

Aatu Qvist 0 + 1

 

Maalivahtien torjunnat:

Warkis, Santeri Valtonen: 5 + 10 + 9 + 2 = 26 torj.

PEPO, Topi Rantanen: 10 + 11 + 13 + 0 = 34 torj.

 

Tänään joukkue matkaa back-to-back-otteluun Lappeenrantaan, jossa on taas uusi mahdollisuus kartuttaa pistepussia. Joukkueen kokoonpano pysyy eilisestä yhtä poikkeusta lukuun ottamatta samana, kun Warkis-maalissa Santeri Valtosen korvaa pääasiassa Mikkelin Jukureiden A-nuorissa kauden alun viettänyt Valtteri Nousiainen.

Ottelu Lappeenrannassa alkaa klo 17:00. Ottelua voit seurata Jääkiekkoliiton tulospalvelusta alla olevasta linkistä:

 Live seuranta

(Kuva: Jorma Pakarinen. kuvassa Jere Savolainen)