Warkis - SuKiKa

06.10.2018 16:00:00

2 - 5

Warkis - SuKiKa

Luode Areena, Varkaus

WARKIS RÄHMÄLLÄÄN KOTIAVAUKSESSA

 

 lyde.jpg

Warkis ei pystynyt avaamaan tämän kauden pistetiliään viime lauantaina Kämärillä, vaan vierailija Suonenjoen Kiekko-Karhut oli vahvempi lukemin 2–5 (1–1, 1–3, 0–1). Kauden kahden ensimmäisen ottelun myötä Warkis löytyy toisen nollakerholaisen, PEPO:n, jälkeen sarjan viimeiseltä sijalta.

Ottelun avauserä ja toisen erän alku eteni maalien muodossa tasaisissa merkeissä. Avauspuolikkaalla SuKiKa meni kahdesti johtoon, mutta Warkiksen Joonas Miettinen onnistui tasoittamaan etumatkan molemmilla kerroilla. Ottelun puolivälissä nähtiin kamppailun käännekohta, kun SuKiKa iski 21 sekunnin sisään kaksi kertaa kiekon Warkis-maaliin. Warkis-valmentaja Antti Immonen oli pakotettu ottamaan tuossa vaiheessa aikalisän herätelläkseen joukkojaan. Aikaa oli vielä reilusti jäljellä kavennusmaalien tekemiseen, mutta kotijoukkue ei siinä onnistunut ja kiri tyrehtyi lopulta heti kolmannen erän alussa SuKiKa:n viidenteen maaliin. Selvästi terävämmällä liikkeellä ottelussa esiintynyt ja kurinalaisesti puolustanut SuKiKa selvisi lauantai-illan kamppailusta lopulta melko helpolla. Warkis hapuili joka osa-alueelle omassa pelissään, ja omien virheiden seurauksena antoi vierailijoille kaikki avaimet voiton ottamiseksi.

Jos jotain positiivista ottelusta haluaa löytää, niin se oli Joonas Miettisen maalihanojen aukeaminen. Viime kauden maalikuningas ennätti pelata ennen SuKiKa-ottelua koko alkukauden ilman ainoataan täysosumaa. Tämä toivottavasti lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Hieman huolestuttavaa kuitenkin on koko joukkueen ainoastaan neljä tehtyä maalia kahdessa ottelussa. Nämäkin maalit ovat jakautuneet kahdelle pelaajalle, kun Miettisen lisäksi toiset kaksi maalia on tehnyt ketjukaveri Jere Savolainen.

Mollivoittoisesti kauden aloittaneen Warkiksen pelissä pitää tapahtua paljon parannusta, sillä seuraavassa ottelussa pistetilin avaaminen ei ainakaan helpotu, kun lauantaina Kämärillä vastaan asettuu sarjakärki Karjalan Kopla.

 

Warkis-tehot:

 

Joonas Miettinen 2+0

Jere Savolainen 0+2

Ville Timonen 0+2

 

Torjunnat:

 

Warkis, Santeri Valtonen: 5 + 10 + 10 = 25

SukiKa, Valkonen: 9 + 12 + 13 = 34

 

yleisöä: 240 henkilöä


Ottelun tilastot