LL-89 - Warkis

03.03.2018 16:00:00

x - x

LL-89 - Warkis

Lapinlahden jäähalli, Lapinlahti

OTTELUENNAKKO: LL-89–WARKIS

 

Warkiksen pudotuspeliurakka jatkuu tänään vierasottelulla Lapinlahdella. LL-89 vei Warkikselta kotiedun keskiviikkona Kämärillä olemalla parempi maalein 2-4. Tänään juoni on siis selvä, voitolla Warkis siirtää ratkaisun huomiseen kolmanteen otteluun  ja tappiolla sen kausi päättyy tähän.

Edellinen ottelu: Liekkö ensimmäisen välieräotttelun tuoma panos vai mikä vaikuttanut siihen, että Warkiksen pelissä näkyi hiukan jännitystä, joka kipsasi koko joukkueen pelaamista. LL-89 hyödynsi Warkiksen jähmeyden ja oli ottelun alussa selvästi niskan päällä. Lopulta myös Warkiksen peli aukesi, mutta tulostaululla ollutta välimatkaa oli ehtinyt tulla liiaksi. Ottelun raitkaiseviksi tekijöiksi tulivat muun muassa ylivoimapelin tehokkuus, joka oli LL-89:llä selvästi parempaa sekä muutamat kohtalokkaat virheet.

 

Tänään Warkis tarvitsee otteluun hyvän alun ja kokonaisuudessaan ehjän 60-minuuttisen pelin. Joukkueiden tasaisuus 5-5-pelissä tekee sen, että erikoistilannepelaaminen sekä pienet virheet tulevat jälleen olemaan ratkaisevassa asemassa ottelun lopputuloksen kannalta.

 

Warkis tänään: Warkis lähtee toiseen välieräotteluun kolmella täydellä hyökkäyskentällä sekä kuudella puolustajalla. Kokoonpano on hieman muuttunut keskiviikkoon, sillä tänään poissa ovat Tommi Kärkkäinen, Juha Arokovi ja Toni Miettinen. Sen sijaan Joona Kolehmainen pelaa ykköskentän laitaan. Warkiksen maalivahtikaksikon muodostavat tänään Santeri Valtonen ja Valtteri Nousiainen

Välieräsarjat pelataan paras kolmesta systeemillä, joten jatkoon vaaditaan kaksi voittoa. Mikäli Warkis voittaa tänään,  pelataan kolmas ja ratkaiseva ottelu huomenna Kämärillä klo 16:00.

 

Runkosarjan TOP 3 -pistemiehet:

Warkis:

1. Joonas Miettinen 29 + 44 = 73

2. Aleksi Leskinen 21 + 41 = 62

3. Antti Lyytinen 11 + 21 = 32

 

LL-89:

1. Jani Lyytinen 24 + 43 = 67

2. Matias Kiiskinen 20 + 29 = 49

3. Simo Mertanen 16 + 30 = 46

 

Ottelu Lapinlahdella alkaa klo 17:00. Ottelun etenemistä voit jännittää tulospalvelun kautta tästä.

Warkis tänään:

Hyökkääjät:

Joona Kolehmainen - Aleksi Leskinen - Joonas Miettinen
Juuso Karjalainen - Topias Olli - Tapani Paasonen
Eemeli Kervinen - Joona Viljakainen - Aatu Qvist

Puolustajat:

Antti Lyytinen - Tuomas Rahunen
Santtu Turunen - Joona Pietikäinen
Markus Pulkkinen - Tuomo Korhonen

Maalivahdit:

Santeri Valtonen
Valtteri Nousiainen